Hirdetés

Háromféle MSI lap AMD 780G chipsettel

A márciusi bejelentéshez képest némi késéssel érkeznek az AMD 780G chipset köré épülő MSI alaplapok. A tajvani gyártó háromfélét készít a microATX formátumú modellekből, melyek szokás szerint csak néhány jellemzőjükben térnek el egymástól: ilyen a memóriaaljzatok száma, a FireWire-vezérlő megléte, valamint a rendelkezésre álló monitorcsatlakozók típusa. Az alapváltozat hátsó I/O paneljén még soros és párhuzamos port is található, a másik két lapon ezek helyét digitális videokimenetek foglalják el.

Azonos paraméterekkel, de gyengébb ATI Radeon HD 3100 integrált grafikus vezérlővel kerülnek piacra az AMD 780V chipsetes lapok, amelyek a K9A2VM-F V2, K9A2VM-FD, illetve K9A2VM-FIH jelzést fogják viselni.

Kiegészítés: A gyártótól a hír megjelenése után azt az információt kaptuk, hogy Európában április végétől a következő három modell lesz elérhető: K9A2GM-FIH, K9A2VM-FD (FireWire nélkül, D-Sub és DVI porttal), K9A2VM-F V2 (FireWire nélkül, csak D-Sub porttal). Nagy tételben május folyamán kerülnek piacra.

MSI K9A2GM V2


  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés