Hirdetés

Három új házat dobott piacra a Thermaltake

A Thermaltake új házakat jelentett be februárban. A Matrix nevű midi torony acélból készül, szerszámok nélkül szerelhető. Szellőzését az oldalfalon található nyílások mellett rácsos előlapja segíti; alaptartozéka egy 12 cm-es hátoldali ventilátor, és egy ugyanekkora rögzíthető elölre is. A por bejutását az előlap mögé illeszkedő szűrők gátolják meg.


Matrix

Alaplapokból az ATX és microATX méretűeket támogatja a ház, meghajtórekeszei közül négy 5,25 hüvelykes és két 3,5 hüvelykes érhető el kívülről, belül még négy winchesternek alakítottak ki helyet. A Matrix tömege tápegység nélkül 5,68 kilogramm, mérete 42 x 19 x 48 cm. A táp nélküli alapváltozaton kívül létezik 400 és 430 wattos áramellátóval felszerelt modell is.


Matrix

LAN-partizók igényeinek szeretne megfelelni a Thermaltake a Matrix VX sorozattal, mely plexiablakos és tele oldalfalú, illetve fekete és fekete-ezüst színű variációkban jelenik meg. Az alumíniumház 3,8 kilogrammos üres tömege valóban sokat javít a hordozhatóságon, azonban a rácsos előlap épsége cipeléskor külön figyelmet kíván. A Matrix VX valamivel mélyebb és magasabb a sima Matrixnál: 43,5 x 19 x 50 cm; meghajtóból ugyanannyi fér bele, és az opcionális tápegységek választéka sem különbözik. A VX szériatartozéka két 12 cm-es, 1300 rpm fordulatszámú ventilátor, az elülsőt kék LED-világítással is ellátták.


Matrix VX

A gyártó egy otthoni szerverek építéséhez való házat is bemutatott Eureka néven. Az 1 mm vastag alumíniumból készült toronyba miniATX, ATX és Extended ATX alaplapok szerelhetők. Mérete 20,5 x 54 x 65 cm, tömege a könnyűfém jóvoltából csak 8,9 kilogramm. 5,25 colos meghajtóból öt illeszthető bele, az összesen hét 3,5 hüvelykes rekesz közül kettő érhető el kívülről. A változatosság kedvéért a két 12 cm-es, 1300 rpm fordulatú ventilátor közül ezúttal a hátsó kapott LED-világítást; akit nem riaszt el egy nagy rendszer zaja, az az oldalfal méhsejtrácsos áttörésein keresztül gyönyörködhet gépében. A szerelést kihúzható HDD-fiókok könnyítik meg, vízhűtés számára pedig kivezetőnyílásokat alakítottak ki. Az elő- és oldallap egyaránt kulccsal zárható. Mindhárom új házon két USB 2.0, egy FireWire, egy mikrofon-csatlakozó és egy vonali kimenet található.


Eureka

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés