Hirdetés

Három termékkel újít a TP-Link

A TP-Link ismert márkanév a hálózati termékek piacán. Az olcsó és megbízható eszközöket gyártó vállalat nem is szeretne új vizekre evezni, amit az is bizonyít, hogy most is a hálózati eszközök szegmensébe érkeztek meg a cég legújabb megoldásai. A routerek piacán a TL-WR2843ND és a TL-WR2543ND szeretne hódítani. Mindkét megoldásnál három MIMO adatfolyam is alkalmazható, ami 450 Mbps-os adatátviteli tempót kínál, továbbá a készülékek a 2,4 és az 5 GHz-es sávot is használják, ám erre a manőverre egyidejűleg csak a TL-WR2843ND-s típus képes. A funkcióknak hála a routerek a Wi-Fi Multi-stream N minősítését is megszerezték, emellett található rajtuk egy gigabites WAN és négy gigabites LAN port is.

TP-Link 450Mbps Simultaneous Dual Band Wireless Gigabit Router (TL-WR2843ND)
TP-Link 450Mbps Simultaneous Dual Band Wireless Gigabit Router (TL-WR2843ND)

A TP-Link a QSS szolgáltatást sem hagyta ki a biztonságosabb hálózati kapcsolat érdekében, valamint mindkét terméken található egy USB 2.0-s interfész, amire egy megfelelő adattárolót csatlakoztatva a tárolt tartalmak megoszthatóvá válnak. Sajnos az árakról még nem nyilatkozott a gyártó, de az információk szerint a konkurens megoldásoknál olcsóbbak lesznek.

Egy IP kamera is befutott a TP-Link műhelyéből. A TL-SC4171G jelzésű, Wireless Pan/Tilt Surveillance Camera névre hallgató eszköz az elődökkel ellentétben már távolról vezérelhető, vagyis a felhasználó tetszőlegesen ráközelíthet bármilyen gyanús tevékenységre. A termék 354 fokban forgatható el és 125 fokban lehet dönteni, vagyis a látótér meglehetősen nagy lesz. Az IR LED módot támogató szenzor 0,3 megapixeles, tízszeres digitális zoomra képes, felbontása pedig 640x480 képpont.

TP-Link Wireless Pan/Tilt Surveillance Camera (TL-SC4171G)
TP-Link Wireless Pan/Tilt Surveillance Camera (TL-SC4171G)

A kommunikáció a 10/100-as Ethernet kapcsolat mellett 802.11g-s Wi-Fi is lehet, az áramellátásról pedig egy hálózati konnektor gondoskodhat. A TP-Link TL-SC4171G várhatóan márciusban debütál, az ajánlott fogyasztói ára 300 dollár lesz.

Végül, de nem utolsó sorban érkezik egy TL-WN723N típusjelzésű USB-s vezeték nélküli adapter. Az apró termék 150 Mbps-os, egysávos adatátvitelt kínál, az ára pedig nagyon baráti, egészen pontosan 13 dollár lesz. A megjelenés márciusban esedékes.

TP-Link 150Mbps Mini Wireless USB Adapter (TL-WN723N)
TP-Link 150Mbps Mini Wireless USB Adapter (TL-WN723N)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés