Hirdetés

Hamis Cherry MX kapcsolókra hívja fel a figyelmet a gyártó

Olyan színjelöléssel árulnak billentyűzethez mechanikus kapcsolókat, ami eddig nem volt, és a tervek szerint nem is lesz.

A többek között billentyűzeteiről és beviteli eszközökbe szánt kapcsolóiról ismert német vállalat, a Cherry kiadott egy közleményt az interneten terjedő, Cherry MX Yellow mechanikus kapcsolókra vonatkozóan. A cég ebben hivatalosan is megerősíti, hogy a Cherry MX Yellow nem létezik, és nem is tervezik piaci bevezetését, így a világhálón terjedő képek, illetve megvásárlásra felajánlott darabok hamisak, vagy részben hamisak, és nem a Cherry műhelyéből származnak.


[+]

Vélhetően ismeretlenek szeretnének bevételre szert tenni a gyártó nevének és a márkajelzésének illetéktelen felhasználásával, valamint a termékek másolásával. Jelenleg arról még nincs pontos információ, honnan érkeznek a hamisítványok, de úgy tűnik a képek alapján, hogy egyes hamisítványoknál a ház valóban a Cherry terméke (vélhetően az MX Blacké), de a belsejét kicserélték.


[+]

A Cherry felhívja rá a figyelmet, hogy a weboldalukon minden létező és forgalomban lévő termékükről elérhető a dokumentáció, így vásárlás előtt mindenképpen érdemes ott kezdeni a tájékozódást.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés