Hirdetés

Hamarosan kaphatóak a Sony VAIO E, C és S sorozatú, trendi notebookjai

Színes, látványos táncbemutatóval egybekötött előadáson mutatta be hamarosan érkező notebookjait a Sony. Az új irány szerint a vállalat megfizethető áron kínálna különleges minőséget és speciális szolgáltatásokat nyújtó, egyedi külsejű notebookokat és netbookokat. Az új gépekkel nem titkolt céljuk a női felhasználók meghódítása, továbbá azoké a férfiaké, akik nem riadnak vissza tőle, hogy az átlagosnál feltűnőbb notebookot hordozzanak magukkal. Újdonság a konzumer gépeken az "asszisztens" gomb, mellyel probléma esetén egy magyarul is tudó karbantartó szoftver indítható el, továbbá a "WEB" gomb, amely akár kikapcsolt állapotból indulva is pár másodperc alatt az interneten való szörfözés lehetőségét biztosítja.


[+]

Bár korábban már híreztünk az új gépekről, most újabb információkhoz sikerült hozzájutnunk. A harsogóan vidám külsejű, 14"-os VAIO C sorozat gépei négy, illumináló színben lesznek nálunk elérhetőek: narancssárgában, zöldben, pirosban és szolid fehérben. A fénnyel való játék a külsőn túl kiterjed a gép többi részére is: beépített fényérzékelője segítségével kapcsolja be a billentyűzetvilágítást és állítja a kijelző fényerejét. A tarka gépek Intel Core i3-2310M processzorral, Radeon HD 6470M grafikus modullal, 500 GB-os merevlemezzel, 4 GB memóriával és előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel érkeznek. Extra még, hogy 4 USB port található rajta (ebből egy USB 3.0-s). A júliustól már kapható gépek ajánlott fogyasztói ára 209 990 Ft lesz. Mindegyik géphez színben hozzá passzoló, vezeték nélkül egér és tok vásárolható, előbbi 18 990 Ft-ért, utóbbi 9990 Ft-ért.


[+]

A golflabdamintásnak csúfolt VAIO E sorozat legújabb, EH jelzésű, 15 colos kijelzőjű gépei "vállalhatóbb" külsőt kaptak elegáns és ujjlenyomatbarát dombormintázatukkal; fekete és fehér színben lesznek elérhetőek júliustól. Ezekbe a gépekbe többféle konfigurációt is szerelnek: Intel Core i3-2310M vagy i5-2410M processzort, NVIDIA GeForce 410M GPU-t, 4 vagy 6 GB memóriát, 500 vagy 640 GB-os merevlemezt, DVD-írót vagy Blu-ray lejátszó-kombót. Windows 7 Home Premium operációs rendszert is kapnak, ezzel együtt az áruk 159 000 Ft-tól 250 000 Ft-ig szóródik.


[+]

Az ultrahordozható, 13,3 colos VAIO S szériában a Sony egy igen ütős gépet vonultat fel a VAIO SB2L személyében. Nem elég, hogy racionális hardverrel rendelkezik, hogy rendkívül könnyű és vékony, hogy egy frappáns kiegészítő akkumulátorral kétszer 8 órás üzemidővel rendelkezhet, hogy dokkolható, de – kategóriájában – még az ára sem szökik irreális magasságokba: 259 000 Ft-ért lesz megvásárolható augusztustól. A kiegészítő akkumulátor ára kb. 50 000 Ft lesz. Az árat olcsóbb processzorral tartották ezen a szinten, mert belsejében Intel Core i3-2310M CPU dolgozik, azonban a Radeon HD 6570M GPU ezt ellensúlyozza. Ezekhez még 500 GB-os merevlemez, 4 GB memória és Windows 7 Home Premium operációs rendszer társul.

Végül a korábban futólag már említett, 11,6 colos, rózsaszín tetejű, brazosos VAIO YB netbookot is megcsodálhattuk ma, melyet 4 GB memóriával turbóztak fel. Ennek ára 139 000 Ft.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés