Hirdetés

Hamarosan itt a tuningbajnok GeForce RTX 2080 Ti

Szaporodnak az NVIDIA Turing architektúrára épülő VGA-k, a sorhoz most csatlakozik az MSI üdvöskéje.

Az a szóbeszéd járja, hogy az idei CES-en körvonalazódik igazán az MSI GeForce RTX 2080 Ti Lighting Z VGA, de két mérnöki minta már megtalálta útját a "Gunslinger" és "Littleboy" névre hallgató HWBot felhasználók asztalára.


[+]

Ha hihetünk a GPU-Z képeknek, a két úriember 2475 MHz-ig tornászta fel a GPU órajelét, ami nem kevés, de leginkább elég sok. Ennek eléréséhez minden valószínűség szerint valamilyen extrém hűtési megoldást alkalmaztak, mint például a folyékony nitrogén.


[+]

Sajnos a kártyáról eleddig nem készült olyan kép, melyen teljes egészében, hűtéssel együtt látható, így egyelőre kénytelenek vagyunk beérni a három nyolc tűs PCI Express tápcsatlakozót fogadó nyomtatott áramköri lapról mutatott fotókkal.


[+]

A 19 fázisú VRM a GPU két oldalán foglal helyet. Ennek nagyobbik szeletét hűtőbordázat fedi le, s a lamellázáson túl egy lapított hővezető cső viszi el a DrMOS tájékáról a meleget a borda hátsó részének irányába.


[+]

Az ár egyelőre még kérdéses, ahogy a piaci start pontos dátuma is, de remélhetőleg néhány napon belül már biztosat lehet tudni az ügyben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés