Hama blog: újdonságok játékosoknak

Nyáron sem áll meg az élet a Hama háza táján. A játékosoknak szánt termékeket csoportosító uRage márkában egy újabb billentyűzet jelent meg Lethality néven. A korábbi eXodusnál kompaktabb, egyszerűbb és nem utolsósorban olcsóbb megoldásról van szó. Mondhatni gamer jellegzetessége, hogy a kurzormozgatókhoz és a játékosok által gyakran használ WASD négyeshez a fekete mellett kék kupakokat is kapunk.

A kényelmes használatot leszedhető csuklótámasz segíti. Később egy gyors teszt alkalmával kiderítjük, mennyire hatékony anti-ghosting funkcióval látták el, illetve egyszerre hány gombját lehet lenyomni. A hazai boltok polcain 4990 forintos ajánlott árral jelenik meg az uRage Lethality, de aki keresgél egy kicsit, olcsóbban is rátalálhat.

Bár nem sorolják az uRage termékcsaládba, fekete-kék színe révén oda illik a Hama friss kormánya is. A Thunder V18 az egyszerűbb vibramotoros megoldások közé tartozik, a számítógéppel USB csatlakozón keresztül tartja a kapcsolatot. Kormánykoszorúja 24 centiméter átmérőjű, és nem csak kék betétjei, hanem az egész kormánykerék gumibevonatot kapott, így sokkal jobb a fogása, mint a műanyag megoldásoknak. Kár, hogy csak 180 fokot fordul.

A volánra nem kevesebb mint tizenkét gombot és két váltófület integráltak, az asztalhoz pedig tapadókorongokkal rögzíthetjük. A készlet másik része a két pedálos konzol, melyen műanyagból készült analóg gáz- és fékpedált találunk. A Hama Thunder V18 kormány ajánlott ára egy picivel tízezer forint alatt marad.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények