Hama blog: saját csarnokkal az IFA-n

Nem aprózta el a berlini IFA szórakoztatóelektronikai kiállításon való megjelenését a Hama. Egy teljes kiállítócsarnokot bérelt ki, ahol óriási pavilont épített, melyet két részre bontottak. Az átlagos látogatók számára nyilvános részen rengeteg új terméket sorakoztattak fel, a másik oldalon pedig üzleti partnereik számára hoztak létre külön területet – ide még mi sem juthattunk be.


[+]

Akadt bőven látnivaló a Hama kis világában, például itt voltak az uRage gamer kiegészítők, melyek között nagy meglepetésre ott figyeltek a Corsair egerei és headsetei is. Az új játékkonzolok, a PlayStation 4 és Xbox One érkezésére is felkészült a Hama: már most láthattuk a hozzájuk való kiegészítőket.


[+]

A legérdekesebb apróságokat viszont az okostelefonok és tabletek környékén találtuk. Volt itt például iOS és Android operációs rendszerrel kompatibilis gamepad, amibe bármilyen 7,5 centiméternél keskenyebb okostelefont bele lehet fogatni. Láttunk olyan tapadókorongos vezérlőszerveket is, melyeket közvetlenül az érintőképernyőre lehet felfogatni.



[+]

Továbbra is a beviteli eszközöknél maradva a Smart Mouse nevezetű terméket emelnénk ki. Ez a kézbe fogható, leginkább prezentációs távirányítónak látszó eszköz valójában hat tengelyen működő mozgásérzékelővel van ellátva, és számítógépen, okostévén, de akár mobil készülékeken is használható egérként.

Különféle tokok és táskák terén is hatalmas kínálatot mutatott be a Hama, ebből az EcoLine termékeket érdemes kiemelni, melyek teljes természetes anyagokból készültek, de a gyártó iPhone-tokjainak kínálata sem nevezhető hétköznapinak.



[+]

A sok-sok érdekesség közül még egy terméket mutatunk, a dokkolót, aminek cserélhető a csatlakozója. Egy mozdulattal felkészíthető az általános, mini vagy micro USB bemenettel bíró eszközökhöz, de ugyanígy kompatibilis az Apple régi, széles, és új, keskenyebb konnektorával, vagy éppen a Samsung táblagépeivel. A Hama további, IFA-n bemutatott termékei megtalálhatóak a gyártó honlapján.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények

  • Hama blog: a Hama szellemisége

    Termékpolitikáról, piaci eredményekről, minőségbiztosításról és egyéb érdekességekről beszélgettünk a hazai képviselet vezetőivel.