Hirdetés

Hálózati adattárolóval frissített a Synology

Otthoni használatra vagy kisvállalkozásoknak ajánlott hálózati adattárolóval jelentkezett a Synology. A DS710+ egy két fiókos NAS. A készülék különlegessége, hogy ha szabad hely híján lennénk, könnyedén kibővíthető az öt fiókos DX510-zel. Ez azt jelenti, hogy az utóbbi NAS-t egyszerűen egy eSATA kábellel a DS710+-ra lehet kapcsolni, így az összkapacitás akár 14 TB-ra emelhető.

A Synology Hybrid RAID (azaz SHR) technológiának köszönhetően a gépre hagyhatjuk a RAID mód kiválasztását, ezáltal a legoptimálisabb megoldás fog működni, az adatok biztonságát minél jobban szem előtt tartva. Természetesen a haladó felhasználók maguk is beállíthatják ezeket. RAID 1 módban a DS710+ átlagosan 113 MB-os adatátviteli sebességre képes olvasásnál, és 102 MB/s-osra írásnál.

A NAS egyébként Intel Atom D410 processzorral van felszerelve, ami mellé 1 GB DDR2-es memóriát tettek. A külső tárolók rákapcsolásához 3 darab 2.0-s USB aljzat áll a rendelkezésünkre, a világhálóra pedig Gigabit Ethernet porton lehet csatlakoztatni. A hűtéséről egy halk működésű ventilátor gondoskodik. A készülék már kapható, nagyjából 540 dollárért juthatunk hozzá.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés