Hirdetés

Ha a legjobbat akarod…

Úgy tűnik a BFG Technologies nem vette figyelembe a világban zajló gazdasági változásokat, mikor csúcskategóriás asztali PC-jét, a Phobost tervezte. A háromféle kiépítésben rendelhető számítógép igazán kivételes darab, így természetesen az ára is az. A legegyszerűbb Performance változat 3000, a középkategóriát megtestesítő Advanced 5000, míg az abszolút csúcsot jelentő Phobos Elite 8000 dolláros kezdőáron lesz megrendelhető. Ebben benne foglaltatik a házhozszállítás és a helyszíni összeszerelés is, és további hat hónapig ingyenes karbantartás is igénybe vehető.

Már a Phobos háza sem mindennapi, előlapján érintőképernyős kijelző, tetején pedig iPod dokkoló található, emellett persze a rendhagyónak mondható USB 2.0, FireWire és eSATA portok, valamint audiokivezetések és egy kártyaolvasó is.  A kijelzőn nyomon követhető a rendszer állapota, a processzor, a memóriák, a hálózat és a merevlemezek terheltsége és még sok minden más. A rendszer teljesítményét is lehet róla vezérelni, többféle üzemmód (automata, csendes és maximális teljesítmény) beállítására van lehetőség.

Az Elite változat alapkiépítésben az MSI Eclipse alaplapra épül, amelyben 3,2 GHz-es Intel Core i7 965 Extreme Edition processzor dolgozik 6 GB-nyi, 1600 MHz-es, Patriot gyártmányú DDR3-as memória társaságában. A megjelenítésben két BFG NVIDIA GeForce GTX 295 kártya segédkezik, Quad SLI kiépítésben, mellettük egy GeForce GTX 285 is helyet kapott a fizikai számítások elvégzéséhez. A processzor és a videokártyák hűtését CoolIt vízhűtő rendszer biztosítja. Adattárolásra négy 300 GB-os Western Digital VelociRaptor merevlemez és egy slot-in rendszerű Blu-Ray-író használható, a multimédiás élmény fokozásáért pedig egy Auzentech X-Fi Prelude 7.1-es hangkártya, valamint DVR funkcióval és rádiós távirányítóval ellátott tévétuner felel. Az előretelepített Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel kiszállított számítógépek egyelőre csak Amerikában lesznek elérhetők.

Azóta történt

Hirdetés