Hirdetés

Gumidómos gamer billentyűzetekkel újít a Corsair

A K55 RGB Pro mellett egy gombonként állítható RGB világítással ellátott változat is piacra kerül.

Két új billentyűzetet leplezett le nemrég a Corsair, a K55 RGB Pro és Pro XT modellek azonban nem mechanikus kapcsolókat, hanem egyszerűbb, gumidómos technológiát használnak, amely csendes, de taktilis visszajelzésű gépelési élményt kínál.


[+]

Az IP42 minősítéssel, anti-ghostinggal és kihajtható lábakkal is ellátott klaviatúrák USB kábelen keresztül csatlakoztathatóak számítógépünkhöz, ami az adatátvitel mellett a beépített RGB fények tápellátásáért is felel. A két billentyűzet közti különbséget egyébként pont az RGB világítás adja, ugyanis míg a Pro verzió hatzónás rendszert kapott, addig az XT modellen már gombonként tudjuk állítgatni a színeket. A multimédiás vezérlők, illetve a hat makrógomb mindkét billentyűzeten megtalálható, és szerencsére a Stream Deck szoftverrel való kompatibilitás is adott mindkét esetben.


[+]

A leválasztható csuklótámasszal ellátott Corsair K55 RGB Pro és Pro XT már rendelhető a gyártó partnereitől, vételárukkal kapcsolatosan 50 és 70 dollár körüli összegekkel érdemes számolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés