Hirdetés

Strapabíró memóriakártyák a Greenliant égisze alatt

A zord körülményeket jól tűrő ArmourDrive família bővül három QLC-s megoldással.

A Greenliant kibővítette az ArmourDrive memóriakártyák termékcsaládjának portfólióját, és bemutatta a 256 és 512 GB-os, illetve 1 TB-os tárkapacitással gyártott 93 QX szériát. A microSD formátumú újdonságokat ipari jellegű felhasználásra készítették, így remek otthonra lelhetnek például fedélzeti- és testkamerákban, adatrögzítőkben, hálózati elemekben, vagy épp orvosi és IoT eszközökben.

Az UHS Speed Class 10-es besorolású, SD Specification 6.10-es irányelveknek megfelelő modellek cellánként négy bitet képesek eltárolni, azaz QLC (3D) NAND flash lapkákat használnak és szekvenciális olvasásban/írásban 100/37 MB/s-os tempót várhatunk tőlük. Aktívan picit kevesebb, mint 400 mA szükséges a rendeltetésszerű működésükhöz, mely érték standby mód esetén 0,1 mA-re csökken, és a környezeti hőmérséklettel szemben is derekasan helytállnak, hiszen -25 és +85 °C között szavatolják dolguk elvégzését. A S.M.A.R.T. támogatással rendelkező kártyák IPX7-es minősítést kaptak, tehát nem csupán az ütődést (1500 G) és vibrációt (20 G) bírják jól, hanem 1 méteres mélységig akár 30 percen keresztül vízállók maradnak.


[+]

A tervek szerint a gyártó márciusban kezdi el a minták kiosztását a partnerei számára, a kereskedésekbe pedig április folyamán érkeznek meg az első szállítmányok. Árakról egyelőre nem érkezett információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés