Hirdetés

Megérkeztek a Greenliant legújabb strapabíró memóriakártyái

A Class 10-es besorolású, microSD-s újoncok írástűrése 731 TBW-ben tetőzik, és 32-től 256 GB-ig terjedő kapacitással választhatók.

A Greenliant bemutatta az ArmourDrive PX szériás microSD memóriakártyáit (W-temp 93 PX), amelyet szélsőséges környezeti hőmérsékletek (W-temp, -25-85°C) közti üzemeltetésre terveztek, így alternatívaként szolgálhatnak például biztonsági, különböző hálózati vagy éppen ipari felhasználáshoz.

A 32, 64, 128, illetve 256 GB-os méretekben gyártott újdonságok 3D TLC NAND flash lapkákat kaptak, amik 3000 P/E ciklust (program/erase cycle), és legfeljebb 100/97 MB/s-os szekvenciális olvasást/írást ígérnek leendő gazdáiknak.

A S.M.A.R.T. funkciót támogató tárolók kiérdemelték az IPX7 plecsnit (ellenállnak a véletlen vízbeesésnek, egy méteres mélységben akár 30 percen át bírja), de az ütődést (1500G) és a rezonanciát (20G) ugyancsak jól tűrik, ráadásul a tervezők ellátták őket a megfelelő védelemmel arra az esetre, ha az energiaellátásuk hirtelen megszűnne (PIDP – Power Interrupt Data Protection).

A 3 000 000 óra MTBF-re minősített, ECC-t használó modelleknek aktív állapotban kevesebb, mint 400 milliamperre van szükségük, ám ez az érték a készenléti idő során 1 milliamper alá csökken. Bár árakat nem említ a brosúra, a kártyák már a sorozatgyártási fázisban tartanak, így az érdeklődőknek célszerű felkeresni az EMEA régió hivatalos disztribútorait.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés