Hirdetés

GlobalWIN hűtők Pentium 4-es processzorokhoz

A tajvani vállalat szerint mind a két termék rendkívül hatékony módon hűti a CPU-kat és a GlobalWIN-nél létező legkorszerűbb technológiákat, így például a Vacuum Brazing eljárást használták fel a megalkotásukkor.


Forrás: www.hardware-mag.de

A GlobalWIN WE482 a tajvani cég által szabadalmaztatott Wave Shaped Heat Sink Designt használja (itt megállnánk egy pillanatra: vesszünk meg, ha nem láttuk ugyanezt Coolink hűtőknél már évekkel ezelőtt... vagy kacsa tehát a hír ezen része [a szabadalmaztatás], vagy mi maradtunk le valamiről...), amely a légáramlat optimális vezetéséről gondoskodik és amely különösképpen a hűtő központjában, a CPU körül fejti ki a hatását. A WE482 egy különösen csendes, golyóscsapágyas 80 mm-es ventilátorral rendelkezik és maximum 3,06 GHz-es Pentium 4-es processzorokon használható.


Forrás: www.hardware-mag.de

A GlobalWIN VB474 gyártásakor a tajvani társaság egy olyan koncepciót alkamaz, amely megnöveli a hűtő teljesítőképességét. Az eljárást Vacuum Brazing néven említik, az elnevezés körülbelül annyit tesz, mint "kemény forrasztás vákuumban". A VB474 maximum 2,80 GHz órajelű Pentium 4-es CPU-k hűtésére alkalmas. Mindkét termék hamarosan kapható lesz, áruk azonban egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés