Hirdetés

Gigantikus valódi LED kijelzővel áll elő az LG

A termék állítólag vékonyabb lesz, mint a Samsung hasonló modellje.

A Samsung az év elején mutatta be 146 hüvelykes valódi LED kijelzőjét, a The Wallt, amelynek értékesítését már meg is kezdték. A terméket mi is megnéztük élőben, és amit láttunk, annak alapján abszolút életképesnek tűnik az eljárás.


[+]

Korábban már pletyka szinten szóba került, hogy a vállalat nagy riválisa, az LG is egy hasonló eszközön dolgozik. A Korea Herald értesülései szerint pedig a konszern Berlinben az IFA kiállításon be is mutatja a saját valódi LED megjelenítőjét. Állítólag 175 hüvelykes képátlóval bír ez a készülék, ami azt jelenti, hogy e téren bizony lemaradásban vannak. Itt ugyanis pont az a legnagyobb kihívás, hogy hogyan lehetne csökkenteni a képpontok, és ezáltal a kép méretét, hogy a háztartásokba is bekerülhessenek az ilyen modellek. Viszont az is igaz, hogy ha minden igaz, akkor a The Wallnál vékonyabb lesz majd az LG megoldása.

Mindenesetre mi is kint leszünk az eseményen, és biztosan megnézzük majd az LG valódi LED kijelzőjét, és valószínűleg még több információt megtudunk majd a technológiáról, illetve a vállalat későbbi terveiről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés