Hirdetés

Gigabyte tuningverseny a hétvégén!

Több más gyártóhoz hasonlóan a Gigabyte is rendez idén tuningversenyt, GO OC 2009 néven. Nemzetközi megmérettetés lévén hazánk is részt vesz a rendezvényen, az itthoni selejtező a két legnagyobb tapasztalattal rendelkező csapat, az OCTeamHungary és a HUN eXtreme OC Team részvételével zajlik le. Azért rájuk esett a választás, mert ők már rendelkeznek tapasztalattal a szárazjeges és folyékony nitrogénnel végzett tuninggal kapcsolatban, emellett a nemzetközi listákon is értek el szép eredményeket. A két csapatból a jobbik jut majd tovább az április 9-én, Csehországban megrendezésre kerülő európai döntőre. Aki itt is nyerni tud, az lehetőséget kap arra, hogy a világ legjobbjaival mérje össze tudását a júniusban megrendezésre kerülő tajvani Computexen.

A szükséges kellékeket a Gigabyte (GA-X58-UD4P), az Intel (Core i7-940) és az NVIDIA (GeForce 260 GTX 896MB) szolgáltatja, a rendszerek energiaellátásáról egy 1050 W-os Enermax Revolution85+ táp gondoskodik, a háromcsatornás memóriacsomagokat a Kingston (KHX14400D3K3), a megjelenítő eszközöket pedig az LG biztosítja. A hűtéshez használatos eszközökről, potokról, szigetelőanyagokról és egyéb kellékekről a két csapatnak kell gondoskodnia, cserébe a Gigabyte több száz liter folyékony nitrogént biztosít a számukra. A megmérettetésen két szintetikus tesztprogram, a SuperPI és valamelyik 3DMark verzió futtatása során kell elérni a legjobb eredményeket, ehhez a szoftvereket is a szervezők választják ki, a hardveres módosítás semmilyen formában nem megengedett.

A budapesti rendezvény bárki számára ingyenesen látogatható, aki szurkolni szeretne, vagy csak egyszerűen kíváncsi, az jöjjön el a 21-én, szombaton 15:00-kor kezdődő eseményre, amelyhez a Bajcsy Zsilinszky út 12. alatt található Corner Rendezvényközpont Bodza Bisztrója biztosítja a helyet. A résztvevők között számos értékes Gigabyte ajándékot sorsolnak ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés