Hirdetés

A gyártók a játékosoknak kínálják a Titan Z-t

Az NVIDIA a tegnapi napon mutatta be a GeForce GTX Titan Z-t, melyet a cég leginkább a dupla pontosságra kihegyezett CUDA programokat futtató felhasználóknak ajánl. Ez az üzenet a gyártókhoz már nem jutott el, mivel a partnerek a termékre játékosoknak szánt 3000 dolláros VGA-ként tekintenek.

ASUS GeForce GTX Titan Z
ASUS GeForce GTX Titan Z

MSI GeForce GTX Titan Z
MSI GeForce GTX Titan Z

Gigabyte GeForce GTX Titan Z
Gigabyte GeForce GTX Titan Z

Természetesen a csúcskártyáknál megszokott startnak lehetünk szemtanúi, így tulajdonképpen mindenki az első bekezdésben linkelt referenciamodellre épít, azaz a konkrét kártyák szempontjából az egyes gyártók között nincs különbség. A Zotac esetében érdemes kiemelni, hogy a vállalat mellékeli a Splinter Cell Gaming Budle csomagot, mely a Splinter Cell Double Agent, a Splinter Cell Conviction és a Splinter Cell Blacklist letöltésére feljogosító kódokat tartalmazza.

Zotac GeForce GTX Titan Z
Zotac GeForce GTX Titan Z

Palit GeForce GTX Titan Z
Palit GeForce GTX Titan Z

Gainward GeForce GTX Titan Z
Gainward GeForce GTX Titan Z

Egyedül az EVGA gondolta úgy, hogy a vásárlók 3000 dollár fölött elvárják az extrákat, így a referenciamodell mellé készül egy 3200 dolláros, Superclocked jelzésű, gyárilag tuningolt verzió, amely 732 MHz-es mag- és 915 MHz-es GPU Boost órajellel rendelkezik, viszont a hűtés nem változott.

EVGA GeForce GTX TITAN Z Hydro Copper és Superclocked EVGA GeForce GTX TITAN Z Hydro Copper és Superclocked
EVGA GeForce GTX TITAN Z Hydro Copper és Superclocked [+]

A 3350 dolláros Hydro Copper verzió azonban már vízhűtőkre kialakított hűtőblokkot használ, ami természetesen nem komplett csomag, így rendelkezni kell a szükséges extra komponensekkel, de az EVGA valószínűleg úgy gondolja, hogy a megcélzott felhasználók körében ez nem jelenthet problémát. A GeForce GTX TITAN Z Hydro Copper egyébként 758 MHz-es mag- és 941 MHz-es GPU Boost órajellel rendelkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés