Hirdetés

Négy béta játékra gyúr az új GeForce driver

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 365.10-es meghajtóprogramját, amely elsődlegesen négy béta állapotban lévő programhoz készült, így frissített profilt tartalmaz a Battleborn, az Overwatch és a Paragon című alkotásokhoz, valamint a DirectX 12-es modul optimalizálást kapott felkészülve a Forza Motorsport 6: APEX-re.

Az új eszközillesztő a fentiek mellett több kritikus hibát is javít, így megszünteti a daisy-chain módban csatlakoztatott monitorral kapcsolatos problémákat, illetve több játék esetében, köztük a Dark Souls 3 mellett is előforduló, váratlan sebességvesztések is eltűnnek. Mindemellett a Windows 10 alatt mostantól jól fog működni az SLI vezérlőpanel is.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.15.0428-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA külön meghajtóval oldja meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés