Hirdetés

Fast Sync képességet ad a Maxwellnek az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 372.70-es meghajtó az új játékokhoz kínál profilokat.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 372.70-es meghajtóprogramját, amely elsődlegesen a World of Warcraft: Legion című kiegészítőhöz kínál egy frissített profilt. Mindemellett azért a Deus Ex: Mankind Divided is új profilt kapott, ahogy a kész programnak még nem tekinthető, nyílt bétatesztelés alatt álló Battlefield 1 is. További extra, hogy a Quantum Break Steamre érkező verziójához is bekerült a támogatás, ideértve az SLI profilt is.

A fentieken túl a Maxwell architektúrára épülő GeForce VGA-val rendelkező felhasználók is megkapják a Pascal architektúrát használó GeForce-okkal bemutatkozó Fast Sync funkciót, amelyet OpenGL és DirectX 9 API-t támogató játékok mellett korlátlanul, míg DirectX 10 és 11 API-val korlátozottan lehet használni. Utóbbi esetben a működés attól függ, hogy a futtatott alkalmazás engedélyezi-e a meghajtónak felülírni a beépített vertikális szinkront. DirectX 12 és Vulkan API alatt a Fast Sync nem üzemképes.


[+]

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.16.0318-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés