Hirdetés

Kifejezetten olcsó akciókamerával jelentkezett a Geanee

Az akció kamerák univerzuma folyamatosan tágul, így ma már a többek között UHD felbontást vagy lassított felvételek elkészítését kínáló, sokoldalú, drágább darabok mellett elérhetőek az innováció helyett elsősorban az alacsonyabb árra fókuszáló, belépő szintű termékek is.

Geanee SC-01
Geanee SC-01 [+]

Ez utóbbi kategóriát bővíti a Geanee az SC-01 típusjelzésű készülékével, amely már akár 80 dollárért is beszerezhető. Csak összehasonlításként, a topkategóriát képviselő GoPro 3 Black-ért ennek az összegnek körülbelül a hatszorosát kell letenni az asztalra. Ennek megfelelően ez a modell tudásában elmarad még a nagy átlagtól is. Az 1/5.5" típusú CMOS érzékelővel ellátott modellel 120 fokos látószögű videók készíthetőek maximum 1280x720 képpont felbontás mellett, és ezen kívül kiválasztható a 640x480, illetve 320x240 pixeles mód is. A rögzítési sebesség minden esetben másodpercenként 30 képkocka, ami gyors mozgások esetén egyszerűen kevés. Emellett a szokásoknak megfelelően a készülék bizonyos korlátok között fényképezőgépként is használható, hiszen 2592x1944 képpont felbontású, JPEG formátumú fotók elkészítésére is alkalmas.

Geanee SC-01
Geanee SC-01 [+]

A kezelését megkönnyíti a hátuljára applikált 1,7 hüvelykes színes LCD kijelző, ami azért ebben a kategóriában egyáltalán nem mondható alapfelszereltségnek.Adattárolásra szolgáló belső memóriával nem rendelkezik, a videók és képek így memóriakártyára rögzíthetőek. A termék dobozában megtalálható egy víz- és ütésálló tok, illetve különféle kiegészítők, amelyek segítségével sisakra, kormányra vagy akár sílécre is felszerelhető a kamera.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés