Hirdetés

Univerzális GameSir kontroller jött mobiljátékokhoz

A PlayStation távoli elérését támogató gamepad iOS-szel is használható, de Androidon több lehetőség rejlik benne.

A GameSir nemrégiben egy okostelefonokhoz szánt kontrollerrel jelentkezett, ami 110-185 mm hosszú, illetve legfeljebb 13 mm vastag készülékekkel kompatibilis, és bár nem minden eszköz számára, de tud pass-through töltést is biztosítani.


[+]

A G8 Galileo nevű, sínes megoldás egy mozgatható USB Type-C csatlakozó segítségével kapcsolódik mobilunkhoz, és kezelőszervei egy mágnesesen rögzülő, cserélhető frontális elemből sarjadnak. A konstrukció mind a két analóg kar, mind pedig a két ravasz esetében Hall-effektes szenzorokat használ, míg négy főgombja membrános, és a D-paden, a két, mutatóujjal aktiválandó gombon, valamint a funkciógombokon kívül két további gomb található a hátulján, amelyeket szoftver nélkül, on-the-fly programozhatunk.


[+]

Android platformon rendelkezésünkre áll a The GameSir applikáció, amivel a firmware frissítése mellett finomhangolhatjuk újdonsült szerzeményünket, és a karok holtjátékát egészen nulláig csökkenthetjük, de a szerkezet baráti viszonyt ápol a PS Remote Play, az Xbox Game Pass, a Moonlight és a Steam Link szolgáltatásokkal is (noha iPhone 15-tel csak a PS Remote Play opció).

[+]

A markolatok lézerrel gravírozott textúrázása biztos fogást ígér, és a 217 x 107 x 54 mm-es fizikai méretekkel bíró, 252 grammos apparátus aljáról a 3,5 mm-es jacket sem felejtették le a tervezők. A már megvásárolható státuszban lévő termék vételára 80 dollár.

[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés