Hirdetés

Frissült a Scythe Mugen 3 processzorhűtője, itt a megújult PCGH verzió

A Scythe ismét régebbi processzorhűtőjét frissítette, ezúttal a Mugen 3-ra esett a választás. Az új Mugen 3 PCGH Edition kiadás, azaz a PC Games Hardware változat a német számítógépes magazin szerkesztőivel közösen lett kifejlesztve, hogy megfeleljen a haladó felhasználók igényeinek is. Az új hűtő így elsősorban sokkal halkabb működésre képes elődjénél, ám ez nem jelenti a teljesítmény feláldozását.


[+]

A hat hővezető csőhöz kapcsolódó alumínium lamellás hűtőborda lényegében nem változott, főleg a levegő áramlásának javítására koncentráltak inkább. A normál Mugen 3-on a 120 mm-es méretű Scythe Slip Stream PWM Silent volt található, míg a PCGH-ra két 120 mm-es Slip Stream kerül. Ezek 800 rpm-es fordulatszámon pörögnek majd, mindössze 10,7 dB(A)-s zajkeltés mellett a gyártó szerint, ami valóban nagyon halk.


[+]

A hűtő egyébként az FMSB (Flip Mound Super Back-Plate felfogatási rendszer negyedik verzióját alkalmazza, processzorfoglalatok közül pedig az LGA1155, 775 ls 1366, valamint az AMD AM2(+), AM3(+) és FM1 típusokkal kompatibilis. A termék már kapható, ára pedig nettó 38 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés