Hirdetés

Frissített Lenovo Y50 notebook GeForce GTX 960M-mel és gyorsabb CPU-val

A Lenovo Y-notebooksorozata nagy népszerűségnek örvend viszonylag kedvező ár-teljesítmény aránya miatt, így érthető, hogy a vállalat folyamatos frissítésekkel kívánja életben tartani továbbra is. A legújabb hírek szerint a 15,6"-es Y50-ből március folyamán érkezhet meg a hardveresen frissített modell, amiből háromféle kiépítés is elérhető lesz.


[+]

Mindegyik masina estén újdonság lesz az előd modellhez képest, hogy az Intel négymagos Core i7-4720HQ központi egységet kapják meg, a grafikus vezérlő pedig az NVIDIA GeForce GTX 960M lesz 4 GB GDDR5 videomemóriával. Ezt a GPU-t egyelőre nem jelentette be az NVIDIA, így nem tudni, hogy a GTX 965M-hez hasonlóan Maxwell, vagy a GTX 860M-nél használt magot kapja.


[+]

Az viszont biztos, hogy a megjelenítésért a három gépből kettőnél UHD, azaz 3180x2160 képpontos kijelzők végzik, míg a harmadik Full HD IPS panelt kap. Ez utóbbi variáns csak 8 GB-os gyorsítótárral kiegészített 1 TB SSHD-vel lesz elérhető, míg az UHD-s modellnél lesz egy 512 GB-os SSD felszerelt opció is.


[+]

A Laptopmedia úgy tudja, hogy a legjobban felszerelt modell (UDH + 512 GB SSD) 1400 eurós áron kerül a boltokba, míg ugyanez 1 TB SSHD opcióval 1200 eurót kóstál. A Full HD-s modell még ennél is kedvezőbb, 1000 eurós árcédulát fog viselni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés