Hirdetés

Friss monitorok az Acertől

Kínálatának tavaszi frissítése során ismét számos új termék érkezett az Acertől, többek között monitorok. Az HN274HL egy méretes, 27”-es kijelző, mely Full HD-s felbontású panellel rendelkezik. A háttétvilágítása természetesen a mai kívánalmaknak megfelelően LED-es, ami garantálja a magas, 300 cd/m²-es fényerőt és a 100 000 000:1 dinamikus kontrasztarányt. Válaszideje 2 ms-os, képfrissítési frekvenciája pedig 120 Hz-es, így 3D-s tartalmak megjelenítésére is alkalmas, ráadásul egy infravörös vevő is beépítésre került, ami az aktív szemüvegek mellett elengedhetetlen. Kimenetei közt találhatunk 1.4-es HDMI, D-Sub és HDCP támogatású DVI interfészt is. A monitoron Acer SensorTouch érintőgombok sorakoznak, ezzel is javítva a külső megjelenésén. A két év garanciával rendelkező HN274HL szállítása már megkezdődött, az ára 600 euró.

Acer HN274HL
Acer HN274HL

Ennek egyébként egy nem 3D-s változata is elérhető lesz H274HL néven, mely egyéb tulajdonságaiban teljesen megegyezik a fentivel.

A DX241H egy igazán érdekes készülék lett. Első pillantásra persze egy normál 24”-es megjelenítőnek tűnik, melynek Full HD-s felbontású TN panelje van, ami 2 ms-os válaszidővel és 80 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal rendelkezik, legnagyobb fényereje pedig 300 cd/m²-es. Amit viszont nem találunk minden monitorban, sőt, eddig talán egyben sem, az a számítógép nélküli internetelérési lehetőség. A készülék ugyanis rendelkezik Ethernet porttal, amin keresztül az integrált böngészőn (az eddigi értesülések szerint Chrome lesz) netezhetünk. Akár vezeték nélküli kapcsolatra is van lehetőség egy Wi-Fi adaptert kötve a 2.0-s USB csatlakozójára. A monitorban vannak beépített hangszórók, kimeneteinél D-Sub és HDMI sorakozik, valamint a kártyaolvasó sem hiányzik. Emellett a termék támogatja a DLNA átvitelt és az USB csatlakozóra kötött tárolókat is kezeli. A Web Surf Station névre is hallgató DX241H már előrendelhető 300 eurós áron, és nem elhanyagolható módon egy távirányító is jár hozzá.

Acer DX241H
Acer DX241H

A gyártó üzleti sorozatában két professzionális LCD kijelző is megjelent B243HLC és B273HL néven. Mindkettő széles, 178°-os látószögű panellal van szerelve, amelyek LED-es háttérvilágításúak. A 24 és 27 hüvelykes Full HD-s megoldások dinamikus kontrasztaránya 100 000 000:1. Az üzleti szériás megjelenítők D-Sub és DVI, valamint a B273HL esetében HDMI csatlakozóval is fel vannak szerelve. Az árukról és megjelenésükről még nem nyilatkozott a gyártó, garanciából pedig 3 év vonatkozik rájuk. Érdemes megjegyezni, hogy lesz egy 22 hüvelykes verzió is a sorozatból, aminek csak a felbontása lesz kisebb.

Acer B243HLC [+]
Acer B243HLC [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés