Hirdetés

Fehérben is kicsúszott a gyárból a Sharkoon RGB Slider

A korábban csak fekete színben elérhető ATX-es toronyház esetében kettőre nőtt a választható színvariációk száma.

A tavalyi év vége óta van piacon a Sharkoon RGB Slider számítógépház, eddig azonban kizárólag fekete színben volt elérhető, most viszont befutott a fehér verzió is, így két szín közül is válogathatnak az érdeklődők.


[+]

A 400 x 190 x 456 milliméteres, Mini-ITX, microATX és ATX méretű alaplapokat fogadó gépházban az említett komponens mellett maximum 157 mm magas processzorhűtőnek, 335 mm (beszerelt első ventilátorral már csak 310 mm) hosszú grafikus kártyának és 175 mm hosszú ATX tápegységnek van hely, az utóbbi számára leválasztott alsó kamrában pedig helyet kapott még egy kétfiókos HDD keret is. Természetesen – a mai kor igényeinek megfelelően – 2,5 hüvelykes meghajtók beépítésére is van lehetőségünk, az alaplaptálca hátoldalán két, a tápegység takarólemezén pedig egy példány számára alakítottak ki rögzítőpontokat a mérnökök.


[+]

Az acéllal és edzett üveggel borított, felül méretes szellőzőráccsal megspékelt, 7 PCIe bővítőkártya hellyel rendelkező RGB Slider White nevéből adódóan – és a képeken is látható módon – beépített RGB fényeket is kapott, melyek egy, az előlapon elhelyezett LED szalag formájában öltenek testet, vezérlésük pedig az I/O panelen a két-két USB 3.0 és jack, valamint egyetlen USB 2.0 csatlakozó mellett elhelyezett gomb helyett alaplapi szoftver segítségével is történhet. Bár az egyetlen, hátra beszerelt 120 milliméteres ventilátor nem rendelkezik színes LED-ekkel, utólag világítós légkavarókat is beszerelhetünk (összesen maximum hetet), hiszen a ház beépített RGB kontrollerrel büszkélkedhet.

[+]

A már rendelhető Sharkoon RGB Slider White ajánlott fogyasztói ára 44,99 euró, ha pedig a fekete verzió hazai árából indulunk ki, Magyarországon nagyjából 18-19 000 forint körüli összegre számíthatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés