Hirdetés

Far Cry 5 jár a legerősebb AMD Radeonokhoz

Az ingyenes program a vállalat fő kereskedőpartnereinél lesz elérhető.

Az AMD elérhetővé tett egy friss, ingyen játékot kínáló promóciót. Ezúttal a tavaszi időszak egyik legjobban várt címe kerül sorra, vagyis megfelelő VGA vásárlása esetén a Far Cry 5 tölthető le a március végi megjelenés után.

A Far Cry 5 egyébként a Dunia videojáték-motor legújabb verzióját használja, ami elég sok fejlődésen ment keresztül az elmúlt két évben. Az új rendszer már úgynevezett GPU által vezérelt futószalagot alkalmaz, így a kivágásra vonatkozó munkák is a GPU-n történnek meg, illetve már tudni, hogy a víz leképezését is alaposan átalakította az Ubisoft. Ezek mellett annyi kiderült még, hogy a PC-s port esetében számos shader GPUOpen shader intrinsic functionst használ, illetve a rapid packed math mellett támogatni fogja a HDR-t, ezen belül is a FreeSync 2 kijelzőkön natív lesz a tone mapping.


[+]

Az AMD promócióján belül a fő kereskedőpartnerek kapnak számos kódot, amelyet az AMD Radeon RX Vega 56 és 64, valamint a Radeon RX 580 sorozatú VGA-k mellé kínálhatnak. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez járnak-e az ingyenes játékok. Fontos kiemelni, hogy ezúttal csak akkor jár a kód, ha a VGA teljes konfiguráció részeként lesz megvásárolva. Itt nem feltétlenül kell a márkás gépekre gondolni, de az adott kereskedőnek előbb meg kell egyeznie az AMD-vel, hogy az említett VGA-kra konfigurációkat fog kínálni, és utána osztogatható ezekhez a kupon.

A fentebb említett VGA-hoz kapott kupon az alábbi oldalon használható fel. A promóció május 20-ig, vagy a készlet erejéig tart, a kódokat pedig július 15-ig lehet beváltani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés