Hirdetés

F1OC tuningverseny – első forduló

Néhány hete írtunk a Formula 1 mintájára megalakult F1OC tuningversenyről, melyen neves hardvergyártók és nemzetek színeiben indul a tuningosok krémje, köztük fórumtársunkkal, Overlockerrel, aki a DFI csapatában versenyez. Augusztusban lezajlott az első forduló – 3D Mark Vantage – melyben az EVGA csapata parádés, 41 311 pontos eredménnyel szerezte meg az első helyet.

Az EVGA versenygépe (forrás: HWbot)
Az EVGA versenygépe (forrás: HWbot)

Legalábbis egyelőre ők az elsők, de győzelmük még nem biztos. Ugyanis a versenyen csak olyan hardverrel lehet indulni, ami már elérhető a boltokban, az EVGA 4-Way SLI rendszere pedig augusztusban még nem volt ilyen. Szóval könnyen lehet, hogy törlik a mostani nyertes eredményeit, és végül az ausztrál nemzeti csapat örülhet majd az első aranyéremnek. Honfitársunk, Overlocker sajnos nem tudott értékelhető kört futni. Kérdésünkre azt válaszolta, hogy sajnos későn vált biztossá a sorozat elindulása, így a DFI-től kapott LANParty DK X58-T3eH6 alaplapjába nem tudott idejében GeForce GTX 295-öket telepíteni SLI-ben. Mással pedig vajmi kevés esélye lett volna a pontszerzésre, vagyis a legjobb nyolcba kerülésre. A többi versenyző közül is volt, aki hasonlóan járt. Az első forduló eredményeit a következő táblázat mutatja:

F1OC első forduló – 3DMark Vantage
Csapatok 3DMark Vantage eredmények Kapott pontok
Team EVGA 41 311 10
Team Australia 40 841 8
Team Finland 40 367 6
Team Indonesia 39 333 5
Team Biostar 39 129 4
Team MSI 36 784 3
Team China 36 479 2
Team DFI 36 285 1
Team Russia 36 185 0

A mundér becsületét csapattársa, a belga Massman mentette meg, akinek a nyolcadik (vagy hetedik?) helyen sikerült elcsípnie egy vagy két pontot. A következő köröket optimistán várja a csapat. Szeptemberben az Intel közeljövőben megjelenő Lynnfield platformjával SuperPi 32M-ben kell minél jobb eredményt felmutatni. Ezúton is sok sikert kívánunk a csapatoknak!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés