Hirdetés

Ezüst alaplapok az Albatrontól

Persze csak szigorúan a Soltek/Triplex után, aki szintén ezüst színű alaplapjairól/videokártyáiról lett "híres". Az Albatron Pentium 4 processzorokhoz dobja piacra PX845G és PX845E lapjait, ezüstös NYÁK-kal és deluxe marketing csomaggal...



... mert hiszen -- szerintük! -- az ezüst bevonat védi az alaplapot a videokártyából, és egyéb komponensekből áradó elektromágneses sugárzástól. Sőt, az ezüst másik áldásos (mellék)hatása, hogy maga az alaplap is NEGYVENHÉT százalékkal kevesebbet bocsájt ki ebből a fizikai jelenségből! NEGYVENHÉT százalék nem semmi, gondoljuk csak meg, ha a légszennyezést fognánk vissza ennyivel, vagy akár csak a felével!

De nem, nehogy azt higyjük, hogy az ezüst réteg megáll a környezetünk teljes rehabilitálásánál... hiszen pontosan tudhatjuk, hogy a bevonat miatt az alaplap TIZENÖT százalékkal kevesebb hőt ad le, mint az általános alaplapok!

Komolyodjunk meg egy pillanatra! Mindkét alaplap 1db 4X-es AGP, 6db PCI, 1db CNR és 3db DIMM slottal rendelkezik, támogatja az 533 MHz-es (QDR) FSB-s P4-eket, ráadásul az AC'97 zajkeltő mellé 6db USB 2.0 portot is kapunk ajándékba. A megjelenés és az ár mikéntjét egyelőre sűrű homály borítja, de ez sem lesz mindig így.

Ami az ezüstöt illeti: a PROHARDVER! Marketing és Kommunikációs Osztaga egész egyszerűen egyedinek, "státuszosnak", kihívónak, kirívónak és termékdifferenciáltnak titulálta.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés