Megjelent a kiemelkedően igényes Creative fülhallgató

A Creative bemutatta az Aurvana Air névre keresztelt fülhallgatót, mely a fogyasztói ára alapján akár luxuscikknek is tekinthető. Az igényes kivitelezésű termék flexibilis akasztóval rendelkezik, mely tökéletesen követi a fül formáját, és megfelelően rögzíti a hangszórókat.

A fülhallgató nitinolból készült, ami nagyon rugalmas és szövetbarát anyag, továbbá strapabíró a környezeti hatásokkal szemben. A termék impedanciája 32 ohm, míg frekvenciatartománya 20-tól 20 000 Hz-ig terjed. A 15,5 mm-es hangszórókkal rendelkező eszközt 1,2 méter hosszú, úgynevezett hőre lágyuló elasztomer (rendkívül rugalmas műanyag) kábellel látták el, és 3,5 mm-es aranyozott jack aljzattal köthető a számítógéphez vagy a zenelejátszókhoz.

A Creative Aurvana Air már kapható az üzletekben, az ajánlott fogyasztói ára 200 dollár, ami – valljuk be – egy fülhallgatóért még barátok közt sem kevés. Akinek esetleg tetszik a termék, de nem szeretné amúgy sem feszülő pénztárcáját gyors fogyókúrára fogni, az látogasson el az alábbi weboldalra, ahol egy nyereményjáték keretében 10 darab Aurvana Airt sorsolnak ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés