Hirdetés

Creative X-Fi az autóban

A JC Hyun Systems bemutatta a RUNZ CI-7100 névre keresztelt autós multimédia-rendszert, mely a Creative Xtreme Fidelity – ismertebb nevén X-Fi – technológiájára épül. Ennek megfelelően a hangzásvilágra valószínűleg nem lesz panasz, de a termék videók lejátszására is tökéletesen alkalmas.


[+]

A RUNZ CI-7100-ban egy kétmagos, 300 MHz-es magórajelű Intel processzor dolgozik, melyet egy MMSP2 MPEG videoprocesszor egészít ki. Az alaplap továbbá tartalmaz egy SiRF III GPS lapkát is, így a rendszer akár navigációs célokra is használható. Az információkat a 7 hüvelykes érintőképernyős LCD kijelző szolgáltatja, melynek natív felbontása 800x480 pixel. A készüléken található még két AV In/Out és egy darab USB 2.0 port, illetve egy SD memóriakártya-olvasó. A vezeték nélküli kommunikációért a Bluetooth 2.0 + EDR szolgáltatás felel.


[+]

Az X-Fi hangchipnek köszönhetően a termék támogatja az X-Fi Crystalizer és CMSS-3D hangminőség-javító technikát. Az előbbi a tömörített hanganyagok részletekben gazdag megszólaltatásáért felel, az utóbbi pedig térhatású élményt szimulál a sztereó MP3-ak és videók esetében. A RUNZ CI-7100 már kapható a nagyobb üzletekben, az ajánlott fogyasztói ára 2000 dollár. A meglehetősen borsos árszabásba természetesen beletartozik a Sygic Tele Atlas térképprogram legfrissebb verziója is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés