Hirdetés

Expert partnernap: Asus

Természetesen az Asus is jelen volt az Expert terméknapon, a tajvani gyártó előadásán főleg a notebookokkal, netbookokkal és LCD-PC-kkel foglalkoztak. A régebbi modellek, illetve a termékvonal részletesebb bemutatása mellett azért újabb termékekről is esett szó, bár csak érintőlegesen.

A bemutatott Eee Box 202-esről és 206-osról már korábban is írtunk, a cégnél láthatóan fontosnak tartják az LCD-PC-ket, ezért nem lenne meglepetés, ha a közeljövőben néhány újabb érintőképernyős modell mutatkozna be.

Eee Box 202
Eee Box 202

A notebookok közül az U és UX széria tagjairól esett bővebben szó, kézbe lehetett fogni az UX50-es modellt is, amelyről szintén beszámoltunk már korábbi hírünkben. Az U80 és az említett UX50 két héten belül elérhető lesz az Expert webáruházában, míg a 12,1 hüvelykes U20 várhatóan júliusban érkezik.

Asus U20 (Fotó: Übergizmo)
Asus U20 (Fotó: Übergizmo)

A netbookok közül – a már viszonylag régi 1000 HE és S101 mellett – az az 1008 HA volt a középpontban, amiről két héttel ezelőtt írtunk, és a cég reményei szerint nagy népszerűségre tesz majd szert. Az első darabok már két héten belül megérkeznek az Experthez, egyelőre csak fekete és fehér színben, de a közeljövőben kék, rózsaszín, zafír és rubin árnyalatú gépek is megjelennek.

1008 HA
1008 HA

Szó esett egy vadonatúj készülékről, a T91-ről is, ami egyelőre még csak a cég terveiben szerepel, augusztusnál előbb semmiképpen nem érkezik meg, de várhatóan nagyon érdekes kombináció lesz. Azért kombináció, mert ez elvileg nemcsak netbookként fog funkcionálni, hanem ezen kívül egyszerre lesz GPS, tablet PC, digitális képkeret, játékkonzol és mobil tv is. A 8,9 hüvelykes kijelzővel szerelt gépecske Intel Atom Z520 processzort, 1 GB memóriát, 32 GB-os SSD-t, előtelepített Windows XP-t és strapabíró lítium-polimer akkumulátort kapott.

T91
T91

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés