Hirdetés

Expert partnernap: MSI

Az MSI bemutatóján először a friss Intel P45 chipkészlet köré épülő alaplapokat tálalták, melyekkel mi már korábban, az osztrák Alpokban találkoztunk. Szó volt a DrMOS technológia előnyeiről, a fejlettebb alkatrészekről, melyek kisebb hőtermelés mellett gazdaságosabban üzemelnek, az alaplapon is kevesebb helyet foglalnak, és tuningban szintén extra lendületet biztosítanak.

Az Expert Computer Kft. második partnernapján a kereskedők elsőként láthatták az MSI mini noteszét, a Windet, melyet Veil Krisztián, a cég MSI termékmenedzsere mutatott be. Az Atom processzoros netbookról először a CeBIT-en lehetett hallani: az MSI nem titkoltan az Asus Eee PC-jével kíván ringbe szállni a 10 hüvelykes kijelzőjű géppel (a 10 hüvelykes kijelzővel felszerelt Eee PC-t az Asus várhatóan a jövő héten kezdődő Computexen mutatja majd be).

Veil az MSI újabb, 12,1 és 13,3 hüvelykes kijelzővel ellátott noteszgép-újdonságairól is beszélt; utóbbi méretkategória eddig nem szerepelt az MSI portfóliójában, ahogyan a PR620-as modell mellé kínált portreplikátor sem – ezekkel az újdonságokkal, fejlesztésekkel az üzleti szegmensbe kíván betörni az eddig jobbára csak a konzumer piacon jelen lévő gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés