Hirdetés

EVOLVE Infinity mindenevő médialejátszó 3D támogatással

Az Evolve bemutatta legújabb médialejátszóját, az Infinity-t, ami szinte minden igényt kielégít. Először is a legtöbb konkurens termékkel ellentétben az Infinity natív 3D támogatással bír, mely funkciót az új, 750 MHz-en ketyegő Realtek 1186DD média processzornak köszönhet, vagyis HDMI 1.4 kimenetén keresztül akár 3D Blu-ray filmek tökéletes megjelenítésére is alkalmas.


[+]

A lejátszó beépített merevlemezzel nem rendelkezik, de USB 3.0 portjára bármilyen külső adattároló köthető, valamint memóriakártyákat is meg lehet etetni az egyszerű megjelenésű, fekete dobozkával. Hálózathoz alapból Gigabit Ethernet csatlakozóján keresztül kapcsolódik, de az eszköz USB-s Wi-Fi adapterrel vezeték nélküli kommunikációra is felkészíthető. A hálózaton azon kívül, hogy bármilyen más eszközről képes médiát streamelni, igény esetén NAS és BitTorrent kliens funkciókat is ellát.


[+]

Csatlakoztathatóság tekintetében teljes a repertoár: a már említett HDMI 1.4 mellett komponens és kompozit analóg videó kimenetek sorakoznak, a digitális hangfolyam kinyerésére pedig optikai és koax S/PDIF áll rendelkezésre. Médiaprocesszora minden használatban lévő videó formátummal és lemez képfájllal elboldogul (AVI/MKV/TS/MPG/MP4/MOV/VOB/ISO/IFO/DAT/WMV/RM/RMVB/BD ISO/BD MV), de a muzsikus részleg is rendben van, az egyre népszerűbb tömörítetlen zenékkel is megbirkózik (MP3/OGG/WMA/WAV/FLAC/APE).


[+]

Nem csak a helyi hálózathoz, de az internethez is csatlakoztatható, beépített HTML 5 kompatibilis böngészőjét kifejezetten a televíziós használathoz igazították, hogy távirányítóval is könnyen kezelhető legyen, de vezeték nélküli egérrel és billentyűzettel is vezérelhető. Tehát az EVOLVE Infinity valóban sokoldalú, ennek viszont megvan az ára (szó szerint), itthon 49 990 forintot kérnek érte.

Előzmények

Hirdetés