Hirdetés

eGPU-fronton erősít a Zotac

A cég új AMP Box sorozata két kis méretű házzal nyit, amelyek grafikus kártyák és SSD-k fogadására is képesek.

Új, alapvetően eGPU-célokat szolgáló termékcsaláddal jelentkezett a Zotac, AMP Box néven. Az egyelőre AMP Box és AMP Box Mini modelleket tartalmazó sorozat Thunderbolt 3 csatlakozóval ellátott, alumíniumból készült apró házakból áll, amelyek 250 illetve 150 watt maximális fogyasztással rendelkező VGA kártyák fogadására képesek, de aki ultragyors külső adattárolót keres, az természetesen PCIe x4-es SSD-t is építhet beléjük.


[+]

Ami az egyes modelleket illeti, a nagyobb változatba 228, míg a kisebbikbe 200 mm hosszú kártya fér, és a már említett maximális TDP-ket is figyelembe véve ez az előbbi esetben egy GTX 1080 Ti, az utóbbiban pedig egy GTX 1060 lehet. A házakon az AMP Boxnál három USB 3.0-s és egy USB 3.0 PD kivezetést találunk, míg az AMP Box Mininél négy darab USB 3.0 csatlakozónak jutott hely. Különbség még, hogy a nagyobb modellbe a Zotac Spectra megoldásával kompatibilis RGB LED rendszer is került, míg a Mininél erről le kell mondanunk.


[+]

Az egységek befoglaló méretei 271 x 257 x 146 illetve 230 x 183 x 99 mm, áraikról azonban egyelőre nincs információ – persze azt már most tudni lehet, hogy ez nem fogja tartalmazni a beszerelésre kerülő VGA-k költségét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Előzmények

Hirdetés