Hirdetés

Kedvező árú androidos médialejátszó a láthatáron

Tavaly jelentek meg az első androidos asztali médialejátszók nagyobb számban a piacon, és a jelek szerint ez az irány marad a jövőben is. A közelmúltban a japán Evergreen jelentette be, hogy piacra dob egy ilyen jellegű terméket. A DN-68632 tökéletesen illik a vállalat profiljába, hiszen a kínálatuk nagy részét a kis méretű, különféle elektronikai eszközök teszik ki. Például órák, lámpák, audió eszközök, kamerák.

Evergreen DN-68632
Evergreen DN-68632

A készülék igen könnyen hordozható, hiszen 2,5 centiméteres magasságához kilenc cm-es mélység és 12 centis szélesség társul, súlya csupán 120 gramm. Azaz akár könnyedén zsebre vágható, és egy átlagos tenyérben is kényelmesen elfér. Belső memóriával nem rendelkezik, a médiaállományok az USB porton vagy az SD/SDHC kártyaolvasón keresztül juttathatóak el rá. Természetesen támogatja a Full HD tartalmak lejátszását, a megjelenítő eszközökkel egy HDMI csatlakozón keresztül tartja a kapcsolatot, és egy S/PDIF audio kimenet iskerült rá.

Evergreen DN-68632
Evergreen DN-68632

A videók közül az AVI, MKV, TS, TP, M2TS, MPG, MP4, MOV, M4V, VOB, ISO, DAT, WMV, ASF, RM, RMVB, FLV, BD-ISO anyagok megjelenítését támogatja. Digitális fotóalbumként is funkcionálhat, hiszen JPG / JPEG, BMP, PNG, GIF kiterjesztésű fájlok kezelésére is képes. Zeneszámok esetén az MP3 mellett a WMA, WAV, OGG, AAC, LPCM, FLAC, AC3, APE állományok, illetve a DTS, Dolby TrueHD, DTS-HD MA térhatású szabványok jöhetnek szóba. A készüléken egy 2.2 verziószámú Android operációs rendszer fut, aminél a 2.3 sokkal jobb lenne, de a frissítésre vonatkozó információt nem tartalmaz a gyártó oldala. Az Evergreen DN-68632 árszabásánál nem rugaszkodtak el nagyon a földtől, hiszen körülbelül 95 dollárért vihető haza, ami a tudásához képest korrekt összegnek tűnik.

Előzmények

Hirdetés