Hirdetés

Etethetik is a noteszeket az APC új táskái

Új noteszgép-kiegészítőkkel jelentkezik a többnyire minőségi szünetmentes megoldásairól ismert American Power Conversion, ismertebb nevén APC. A vállalat négy új, a védelem mellett áramellátást is biztosító noteszgép táskát mutatott be nemrégiben, amelyek az úton lévő felhasználók munkavégzését könnyítik meg. Az APC új, elegáns kivitelű táskái mobiltelefonok, PDA-k és notebookok számára biztosítanak folyamatos áramellátást.


TC1400BN

Napjaink felhasználóinak utazás közben is szükségük lehet mobiltelefonra, PDA-ra és noteszgépre. Az APC új notebook táskáival (Power Ready Notebook Cases) biztosítható ezeknek az eszközöknek a védelme, rendszerezése és folyamatos áramellátása. A táskával könnyen összekapcsolható az APC Universal Notebook Battery akkumulátora és Universal Power Adapter töltője, így a mobil eszközök bárhol, bármikor feltölthetők és használhatók.

Mind a négy most bemutatott noteszgép táska tartalmaz mobil eszközök tárolására alkalmas rekeszeket; egy apró holmik – például tollak és névjegykártyák – rendszerezésére használható rekeszt; egy kiesést gátló eltávolítható tasakot a személyes tárgyaknak; egy kábelcsatlakozót, mely lehetővé teszi a laptop egyszerű feltöltését magában a párnázott rekeszben; és egy rázkódást csökkentő eltávolítható vállpántot, mely maximális kényelmet biztosít nagy teher esetén is.


TC1900P

Minden táska strapabíró, ún. ballistic nylon anyagból készült, kivéve a kifejezetten könnyű TC900N modellt. A sorban egyre tágasabb TC1000BN, TC1400BN és típusjelű táskák a rajtuk található rés segítségével könnyedén rögzíthetők a kerekes bőröndökre, mindemellett jól használható, táguló oldalsó zsebeket is kínálnak – például ásványvizes palackok vagy esernyő tárolására. Újdonságnak számít a fiatalos vonalvezetésű, hátizsák-formájú TC1900P típusú modell, melybe a legtöbb vékony és könnyű noteszgép kényelmesen elfér.

Az APC opcionálisan áramellátást is biztosító új notebook táskái életre szóló garanciával rendelkeznek. A legkisebb, TC900N modell 9900, a nagyobbik TC1000BN típus 12 490, a TC1400BN 14 990, a hátizsák-forma TC1900P pedig 9900 forintos javasolt fogyasztói áron kerülhet az üzletek polcaira.

  • Kapcsolódó cégek:
  • APC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés