Hirdetés

APC: Univerzális akkumulátor noteszgépekhez

Új, utazó felhasználók munkáját megkönnyítő megoldást mutatott be az American Power Conversion (APC). A sokat úton lévők számára hasznos kiegészítő lehet az univerzális notebook-akkumulátor (Universal Notebook Battery), ami annak ellenére, hogy kifejezetten könnyű és vékony, akár plusz nyolc órás notebook-használatot is lehetővé tesz.


A kevesebb mint 910 gramm tömegű akkumulátor egy átlagos noteszgép számára akár nyolcórányi folyamatos használatra elegendő energiát biztosít (mely időtartam függ természetesen a számítógép típusától és az energiagazdálkodási beállításoktól). A felhasználók egy nyomógomb és egy kapacitásjelző LED segítségével bármikor ellenőrizhetik az akkumulátorban rendelkezésre álló energiát, ezért nem érheti őket kellemetlen meglepetés.

Az egység kimeneti feszültsége 15-24 voltos tartományon belül egy potméterrel állítható be, ezzel a külső áramforrás képes kiszolgálni a hordozható gépek igen jelentős hányadát. Az akkumulátor a notebook töltőegységével, illetve az APC Universal Power Adapterrel tölthető; az áramellátási csatlakozó bemenetként és kimenetként is funkcionál. Az akkumulátoron található csatlakozók a ma forgalomban lévő szinte összes notebookkal biztosítják a kompatibilitást. Az univerzális notebook akkumulátor a Universal Power Adapter töltőkhöz és a TravelPower táskákhoz egyaránt tökéletesen integrálható.

Az APC univerzális notebook-akkumulátora hamarosan Magyarországon is elérhető, a termék ajánlott fogyasztói ára 74 900 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • APC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés