Hirdetés

Erős androidos masina lesz az YW9300

Nagyon érdekes termék került elő a napokban, mely az YW9300 jelzést viseli, és a funkcionalitás tekintetében amolyan zsebszámítógépeknek tekinthető, de jó nagy zsebek számára, mivel a mérete nagyobb az átlagnál. Ehhez azonban kellően erős hardver társul, így gond egy szál se, sőt, tulajdonképpen még örömre adhat okot, hogy a combosabb rendszerchipekre is gondolnak a gyártók.

A termék lelke egy Samsung Exynos 4412 jelzésű SoC, mely négy darab ARM Cortex-A9-es processzormagot és egy MP4-es konfigurációba kötött Mali-400-as IGP-t használ, így nem adhat okot panaszra, ráadásul az 1 GB rendszermemória és a 8 GB-os adattároló is megfelel a célnak, főleg úgy, hogy utóbbi kiegészíthető memóriakártyával.

A Wi-Fi, a HDMI kimenet, illetve a két darab USB 2.0-s port szintén alapfelszereltség, továbbá egy távirányító is a csomag része. A masinán Android 4.2-es operációs rendszer dolgozik, és lényegében bármilyen tévére ráköthető, így az úgymond felokosítható, méghozzá nagyon is. A rendszer a funkciókat tekintve megoldja a filmek lejátszását, az internetezést, illetve az androidos játékokkal is lehet játszani, bár itt érdemes azokat az applikációkat keresni, amelyek támogatják a gamepadeket.

Az YW9300 ára 120 dollár lesz, de választható 2 GB rendszermemóriával és 16 GB adattárolóval felszerelt modell is 142 dollárért.

Előzmények

Hirdetés