Érintőképernyős gamer notebook az iBUYPOWER-től

Az iBUYPOWER már a sokadik olyan notebookját jelenteti meg, amelyikkel a játékosoknak akartak kedveskedni. A Battalion Touch CZ-11 nevéből is kiderül: a készüléket érintőképernyővel szerelték föl. A monitor 15,6 colos, és ehhez Full HD, 1920x1080 képpontos felbontás tartozik. A megjelenítőre az 1 GB memóriával rendelkező, DirectX 11-gyel kompatibilis Ati Mobility Radeon HD 5650 rajzolja a pixeleket.

Processzorként az Intel Core i5-ös és Core i7-es CPU-i is szolgálhatnak, alapesetben a 2,40 GHz-es Core i5-520M muzsikál a gépben, de ez akár a négymagos Core i7-820QM-re is cserélhető. A 4 GB DDR3-1333 RAM akár 8 GB-ig bővíthető, az 500 GB-os merevlemez helyére pedig – persze jelentős felárért – 512 GB-os, gyors SSD meghajtó is kerülhet. Természetesen a DVD-író is leváltható, ha valaki Blu-ray-íróra vágyna, és a 802.11b/g/n szabványú Wi-Fi mellé Bluetooth adaptert is lehet rendelni. A felszereltség részét képezi a webkamera, illetve a kártyaolvasó, a csatlakozók közül pedig a hangkimenet és -bemenet, négy USB, egy D-Sub és egy Gigabit Ethernet port.

Ahogy az lenni szokott, a külsőre nem túl hivalkodó, furcsán lekerekített formákkal rendelkező laptopnál a konfiguráció minimális árát adták meg, ami 1300 dollár. Persze aki egyedi fedlapot, gyors SSD-t vagy egyéb extrákat akar, az kis fantáziával könnyen elköltheti a gépére ennek az összegnek a háromszorosát is. Az viszont mindenképpen jó hír, hogy akinek mégsem lenne szüksége az érintőképernyő csodáira, az normál kijelzővel (így Touch előtag nélkül) is megrendelheti a Battalion CZ-11-et, megspórolva ezzel 300 dollárt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés