Epson DS-30 mobil lapolvasó – digitalizálás terepen is

Otthon vagy az irodában beszkennelni egy dokumentumot ma már nem egy nagy extra, egy egyszerűbb modell egészen nevetséges áron beszerezhető, de a népszerű multifunkciós készülékek és bizonyos fénymásolók többek között ezt a feladatot is képesek ellátni. Az Epson viszont egy új terméksorozattal úton vagy terepen munkálkodó ügynökök, értékesítési szakemberek és egyéb hasonló igényekkel rendelkező dolgozók mindennapjait szeretné megkönnyíteni. Mobil lapolvasó családjuk első tagjaként hamarosan érkezik a WorkForce DS-30.


[+]

A mindössze 276 x 50 x 36,5 mm-es és 325 grammos szerkezet könnyen elfér akár a notebook mellett is, ráadásul külső tápellátást sem igényel, egyetlen USB port nyújtotta áramerősséggel beéri. A lapolvasó maximum A4-es méretű dokumentumok szkennelésére alkalmas, de kisebb anyagokkal, akár egy névjegykártyával is megbirkózik, ekkor a keletkező állományt automatikusan átméretezi. A digitalizálás legfeljebb 600 dpi felbontással történhet.


[+]

Kezelése a mellékelt szoftverek segítségével az abszolút kezdők számára sem okozhat gondot.Olyan alkalmazások lapulnak majd a csomagban, mint az Abbyy Fine Reader optikai karakterfelismerő, Presto! BizCard 5 névjegykártya kezelő, valamint az Epson Document Capture Pro Windows felhasználók számára ingyenesen letölthető, mely a beolvasást képes közvetlenül felhőbe, FTP-re, e-mail-be vagy a nyomtatóra küldeni. Az Epson WorkForce DS-30 idehaza 2012 januárjától lesz elérhető 69 900 Ft-ért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés