Hirdetés

Elindult a GAME!, az AMD játékosoknak szóló weboldala

Elindította új, játékfelhasználókhoz szóló portálját az AMD. A nemes egyszerűséggel csak GAME! névre keresztelt webhelyet a Muze és az IGN Entertainment közreműködésével hozta létre a cég. Az oldalon elsősorban az újabb játékokkal kapcsolatos hírek, multimédiás anyagok kerülnek közlésre, mindemellett cél a közösségépítés, nem utolsósorban pedig az AMD termékeinek a népszerűsítése, beleértve a processzorokat, lapkakészleteket és az ATI Radeon márkájú videokártyákat.

A GAME!-en ennek megfelelően már most számos játékleírás és előzetes található, az ízelítők egy részéhez képtár és videoanyag is tartozik. A portál közösségi részén saját cikkek publikálására is adódik lehetőség, mindemellett klánok szervezéséhez is segítséget nyújtanak az oldal fejlesztői. A GAME! saját, egyelőre még meglehetősen gyér forgalmú fórumszekcióval is rendelkezik, a letöltési rovatból pedig jelenleg csak az AMD processzoraihoz kiadott szoftverekhez lehet eljutni. Az oldal természetesen a vásárláshoz is segítséget nyújt, javarészt tengerentúli webáruházakra vagy gyártói képviseletekre mutató hivatkozásokkal.

Az NVIDIA már korábban elindította hasonló elven működő, nZone nevű portálját, ahol a játékfelhasználók naprakész információkhoz juthatnak a legújabb fejlesztésekkel kapcsolatosan, részletekbe menően megismerkedhetnek a cég által jegyzett technológiákkal, valamint játékdemókat, videókat vagy akár bétaállapotú eszközillesztőket tölthetnek le számítógépükre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Hirdetés