Hirdetés

AMD GAME! platformok játékhoz

Az AMD egy új programot hívott életre, melynek segítségével a játékok futtatására alkalmas számítógépekre, illetve hardverekre vadászó felhasználók dolgát szeretné megkönnyíteni. Az osztályozás alapjául három főkomponens (alaplap, processzor, grafikus kártya) szolgál, de például tápegységek, házak, memóriamodulok és beviteli eszközök is kaphatnak besorolást.

AMD GAME! AMD GAME! AMD GAME! AMD GAME! AMD GAME!

Az Athlon X2 5600+ processzor, a Radeon HD 3650 videokártya és az AMD 770 chipkészletes alaplapok kerülnek a ranglétra legaljára, és ennek megfelelően „Experience AMD GAME!” logót kapnak, míg a négymagos Phenom processzorok családja, valamint az erősebb HD 3800-as, esetleg CrossFire csatlakoztatású videokártyák már a legmagasabb „Ultra” osztályban szerepelnek.

A gyártó tavaly indított GAME! portálján számos tesztelt és minősített komplett rendszer is található, melyek egyfajta mintaként szolgálhatnak a saját gépet építő, de az aktuális termékválasztékot esetleg kevésbé ismerő felhasználók számára. A komplett PC-k és a hardverkomponensek egyelőre az asztali gépek szegmensét reprezentálják, ám a Puma kódnevű mobil platform, vagyis a Turion Ultra küszöbön álló bemutatkozása után minden bizonnyal notebookokkal is bővül majd a mezőny.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés