Hirdetés

Az Elgato ismét bemutatta a legkisebb Key Lightot

Egy, a Key Light Airnél is kisebb, Wi-Fi kapcsolaton keresztül vezérelhető fényforrásról hullott le a lepel.

Tévedtek, akik arra fogadtak, hogy az Elgato az Air-nél abbahagyja streamer fényforrásaik méretének csökkentését, hiszen a gyártó nemrég lerántotta a leplet eddigi legkisebb LED-es lámpájáról, a Key Light Miniről.


[+]

A 147 x 100 x 17 mm kiterjedésű, 300 grammos újdonság a széria többi tagjához hasonlóan vezérelhető okostelefonról, illetve PC-ről vagy Mac-ről a Control Center alkalmazás használatával, ám ezúttal azokra is gondoltak, akik Wi-Fi kapcsolattól távol szeretnének dolgokat megvilágítani. Ennek érdekében az új lámpa nem csak a fényerő és a színhőmérséklet állítására szolgáló hardveres vezérlőgombokat, de egy 4000 mAh kapacitású beépített akkumulátort is kapott.


[+]

A 800 lumenes maximális fényerőre képes, Osram LED-ekkel működő egység üzemideje – a gyártó állítása szerint – a 4 órát is elérheti 50%-os fényerő mellett, a telep töltöttségéről (valamint a Wi-Fi kapcsolat meglétéről) fehér fényű állapotjelző LED-ek tájékoztatják a felhasználót.

A 100 dolláros lámpát a ház alján elhelyezett állványmenetnek köszönhetően a legtöbb tripodra, illetve a gyártó saját állványaira is felszerelhetjük, de a mágneses hátlapnak hála a fém felületekre történő rögzítés is megoldható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés