Hirdetés

Elérhető a Catalyst 6.2

A kanadai ATI Technologies menetrendszerűen elkészült Radeon videokártyáihoz, illetve lapkakészleteihez fejlesztett Catalyst meghajtócsomagjának legújabb, februári változatával. A Windows XP és Windows 2000 operációs rendszerekre telepíthető, 6.2-es verziószámot viselő driver az előző két változathoz hasonlóan már csak a .NET keretrendszert igénylő Catalyst Control Center vezérlőfelülettel érhető el.

A 6.2-es változat egyetlen említésre méltó újítása pont ezt a kezelőfelületet érinti; az új verzióval bevezetésre került a Catalyst Control Center Basic View varázsló, melynek segítségével a felhasználók egyszerűbben állíthatják videokártyájuk paramétereit. A meghajtócsomag természetesen a játékprogramokkal kapcsolatos megjelenítési és egyéb hibák közül is orvosol jó néhányat, így főleg az újabb, X1000-es széria tulajdonosainak kifejezetten ajánlott a frissítés az új verzióra.

A Catalyst 6.2 Control Centerrel egybegyúrt változata egy 35 megabájtos csomagba összefogva tölthető le az ATI szerveréről, a magyar nyelvű Catalyst Control Center csak egy külön, 18 MB-os csomagban érhető el, ami mellé a közel 12 MB-os fájlméretű drivert is le kell tölteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ATi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés