Hirdetés

Ein kleines Thermaltake Kino

Pontosan nyolc centiméterrel alacsonyabbak a V4000-es típusjelzésű elődnél a Thermaltake Mozart Sx családjába tartozó HTPC-házai, ezzel az új házak a korábbi változatoknál valamivel harmonikusabban illeszkednek az otthoni szórakoztatócentrum többi tagjához.

A Mozart Sx család – akárcsak az előd – két típusból áll; a VC7000SNS, illetve a VC7001SNS modellek az előlap kialakításában, illetve a mellékelt, távirányítóval vezérelhető szoftver tekintetében különböznek egymástól. Az öt nyelven beszélő alkalmazás lényegében nem más, mint egy tetszetős grafikus felület a számítógépen tárolt, illetve a hozzá csatlakoztatott háttértárakon fellelhető fájlok megjelenítéséhez, lejátszásához.

A rendszer állapotáról tájékoztató kijelző mindkét modellnek része, a VC7001SNS VFD-modulján ugyanakkor több vezérlőgomb is helyet kapott. A 47 x 44 x 9 centiméteres, üresen 8,8 kilogramm tömegű, alumínium előlappal rendelkező Mozart Sx-ekbe teljes méretű ATX, microATX vagy miniITX alaplapok építhetők, a ház vékonyságából eredően azonban a kártyák csak fordítócsatlakozóval építhetők be, és a rendszer csak ATX PS2 tápegységeket fogad. A hűtésért egy-egy 8 centiméteres ventilátor felel a ház frontján, illetve bal oldalán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés