Hirdetés

Egyedi GTX 1080 Ti GeForce-okkal dupláz a Palit

Méretes hűtőjéről és RGB világításáról ismerszik meg a JetStream család két új tagja.

A Palit népszerű JetStream sorozatába is megérkeztek az NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti-re épülő darabok, szám szerint kettő, a "normál" JetStream és a Super JetStream. A 2,5 (azaz gyakorlatilag három) kártyahelyet elfoglaló, egyedi NYÁK-on alapuló kiadások látszólag teljesen egyformák, köszönhetően annak, hogy a dizájnt meghatározó, 8 milliméter vastag hővezető csöveket és dupla 10 cm-es ventilátort felvonultató hűtő azonos. Amellett, hogy a légkavarók alacsony terhelésen, egy bizonyos hőfok alatt teljesen leállnak, már nem újdonság, viszont a gyártónál nem hagyták ki az RGB világítással kapcsolatos ziccert: a hűtő élén található Palit embléma világítása igény és ízlés szerint változtatható, illetve a GPU hőfokától függően is képes a színét automatikusan változtatni.


[+]

Az JetStream és a Super JetStream között egyrészt a Dual Bios meglétében, illetve az órajelekben rejlik a különbség. Előbbinél minden megegyezik a Founder's Edition referenciakiadás frekvenciáival, utóbbi viszont dupla bios-szal és megemelt órajelekkel érkezik. A túlhajtás kizárólag a GPU-t érinti, a 11 GB-nyi GDDR5X memória frekvenciája változatlanul effektív 11 GHz. A mag alap/boost órajelének pontos értéke függ attól, hogy a mellékelt programban a Silence, a Gaming vagy az OC módot választja a felhasználó, ennek megfelelően 1505/1620, 1531/1645, 1556/1670 MHz-es értékeket kaphatunk.


[+]

Egyéb paraméterekben nincs eltérés, de azt azért érdemes megjegyezni, hogy a Founder's Edition kiadáshoz képest a hátoldalon megtalálható a DVI csatlakozó is az egy darab HDMI 2.0b és három darab DisplayPort 1.4b mellett, illetve a kiegészítő tápellátáshoz két darab 8 tűs PCIe tápcsatlakozóra van szüksége.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Palit

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés