Hirdetés

Egerek az alsó árszegmensből

Az utóbbi időben az olcsóbb egerek között is megjelentek nagyobb felbontású optikai érzékelővel ellátott, olykor kifejezetten játékhoz ajánlott modellek. A manapság divatos, bár hasznosságát tekintve épp a profik által megkérdőjelezett trendhez igazodva a Hama olyan egeret mutatott be, amelynek felbontása játék közben változtatható, ráadásul négy fokozatban: a görgetőgomb vörös, világoskék, zöld, illetve kék színű fénnyel jelzi, hogy az optikai érzékelő 1600, 1200, 800 vagy 400 dpi-s üzemmódban van.

A SLide S1 Gaming Mouse percenként 6500-szor 5,8 megapixelnyi adatot dolgoz fel, az adatátvitelhez 16 bites csatornát használ. A gyártó 1 m/s sebességig, illetve 15g gyorsulásig ígér precíz működést. A pontosabb célzást segítik a teflontalpak és a fő gombok csúszásmentes borítóanyaga is. Az összesen öt gomb programozható, és az egyes alkalmazásokhoz igazított beállítások 18 profilba menthetők. A hordtokkal együtt 29,99 eurós áron megvásárolható egér három színben (Green Lizard, Red Flame, Blue Lightning) jelenik meg.

A Yakumo csak most dobta piacra első önálló – igaz, az egyik desktop-szettből már korábban is ismert – egerét, amely bölcsőjével rádiós kapcsolaton keresztül kommunikál, míg a dokkolóegység USB portra csatlakoztatható, amely az akkutöltéshez is elegendő energiával szolgál. A Wireless Mouse I összesen öt gombbal rendelkezik, optikája 800 dpi felbontású. A gyártó a 12,99 eurós ajánlott áron megvásárolható egérhez két AA méretű akkumulátort is mellékel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés