Hirdetés

ECS Liva Z néma mini PC Intel Apollo Lake platformmal

Háromféle központi egységgel, kétféle kapacitású, de bővíthető adattárolóval érkezik a néma hűtéssel ellátott sorozat.

Az ECS Liva mini PC-t valószínűleg sokan ismerik, hiszen nem egy változata létezik már, sőt ma már egy komplett termékcsalád bújik meg a név mögött. Úgy tűnik, még tovább bővül a paletta, hiszen adja magát az Intel nemrégiben bemutatott Apollo Lake platformja, amit a gyártó rögtön fel is használ a Liva Z névre hallgató masinában.


[+]

A 117 x 128 x 33 milliméteres külseje visszafogott, formája pedig hagyományosnak mondható a kategórián belül. Alaposan megtűzdelték viszont különféle csatlakozókkal, még dupla Gigabit Ethernetre is futotta a három darab USB 3.0 és egy darab USB 3.0 Type-C port mellett. Kijelzőket a HDMI és mini DisplayPort kimeneteken keresztül fogad, analóg hangot pedig a 3,5 milliméteres jack aljzaton lehet belőle kicsiholni.


[+]

Ami a belsejét illeti, többféle opció közül is lehet választani: négymagos Pentium J4205 és Celeron J3455, valamint kétmagos Celeron J3355 rendszerchipek adják a kínálat alapját, mindegyik passzív hűtéssel ellátva. Szintén adott az adattároló, ami 32 vagy 64 GB-os eMMC lehet, de van bővítési lehetőség az M.2 2280 foglalatnak hála, ez viszont üresen érkezik. A memóriák beszerzése is a vásárlóra hárul, a két SO-DIMM DDR3 foglalat 8 GB-os összkapacitásig tölthető fel. A vezetékes mellett vezeték nélküli hálózati adapterrel, egy IEEE 802.11ac-s Wi-Fi és Bluetooth 4.0 kombó vezérlővel is felszerelték.


[+]

Az ECS Liva Z egyelőre nem kapható és egyelőre az ára sem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ECS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés