Hirdetés

Ébred a HP, Coffee Lake-re vált az x360

Egyre több notebookgyártó vált Kaby Lake-ről Coffee Lake-re, és jelenti be ennek megfelelően frissített vagy éppen új modelljeit. A sorban most a HP a következő, akik a Spectre x360 átalakítható noteszgépükben cserélik a központi egységet, és javítanak a hűtésen is.

Az új változat a tervek szerint október 29-től lesz kapható, először természetesen az Egyesült Államokban, de árakról egyelőre nem esett szó. Az opciók között Core i5 és i7 processzorok szerepelnek, a felső kategóriában ez a Core i7-8550U-t jelenti, ami mellé 16 GB-nyi LPDDR3 memóriát és 512 GB-os NVMe háttérárat is pakolhatunk. A kijelző esetében két lehetőségünk lesz, az olcsóbb megoldás egy 13,3 hüvelykes Full HD felbontású modell, a cég Sure View rendszerével (ez az, ami bekapcsolása után csökkenti a betekintési szöget, hogy nyilvános helyen oldalról ne tudják elolvasni a képernyő tartalmát). A másik opció egy 4K-s panel.

A gépház oldalán egy USB 3.1 Gen 1 (Type-A) és két Type-C konnektor található, ez utóbbiak Thunderbolt 3 kompatibilisek. A HP ezúttal a ház élébe egy ujjlenyomat-olvasót is beépített, míg a webkamera infravörös egységgel is rendelkezik, így ez is használható a Windows Helloval. Az 1,25 kg tömegű és 306 x 217 x 13,4 mm-es gépházban 60 Wh-s akkumulátor van, ezzel a HP több, mint 16 órás maximális üzemidőt ígér (Core i5-8250U, FHD panel, 8 GB RAM és 256 GB-os SSD esetén). A gyártó átdolgozta a hűtést is, a meleg levegőt kivezető nyílásokat oldalról a zsanérok alá helyezték, így nem a felhasználó kezét fűtik, és átdolgozták a ventilátort vezérlő rendszert is, így állítólag az eddiginél kevesebbet kapcsol majd be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés