Hirdetés

EasyShare digitális fényképezők a Kodaktól

Tavasszal kerülnek forgalomba a Kodak új négy és öt megapixeles digitális fényképezőgépei, az EasyShare LS743 és az EasyShare LS753. Mindkét készülék alumínium külsővel kecsegtet és 165 gramm súlyú. A két gép közötti különbség a felbontás; az LS743 négy, az LS753 öt megapixeles képszenzorral rendelkezik. Ezen túlmenően a kisebbik eszköz 16, míg a nagyobbik testvér 32 MB beépített memóriával rendelkezik. Mindkét gép MultiMedia és SD kártyákkal bővíthető.


Forrás: CHIP

A megfelelő képrajzolatról a 2,8-szoros optikai zoommal rendelkező Schneider-Kreuznach objektív gondoskodik (36-100 mm). A gépek 1,8 colos TFT kijelzőt kaptak, és automatikusan érzékelik a fekvő és az álló képformátumokat. Ötféle előredefiniált program közül lehet választani, így majdnem minden esetben kéznél van a megfelelő beállítás. Manuálisan állítható a fényérzékenység (ISO), a fehéregyensúly és a blende értéke.


Forrás: CHIP

A gyári csomag tartalmazza a készülékek mellett az USB- és videokábeleket, a Li-Ion akkut és a szoftver CD-t. Az LS743 áprilistól lesz kapható 400 eurós áron, a nagyobbik LS753 pedig júniusban mutatkozik be. Az utóbbi ára egyelőre nincs meghatározva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés